Een liedje voor jou!

Ik wens jou…. een dak boven je hoofd, dat je huis een thuis mag zijn, je tafel vol met brood, dat je rustig slapen kunt. Dit is een stukje songtekst het liedje ‘ik wens jou”. Misschien heb je weleens van de Nederlandse Christelijke band Trinity gehoord. De band geeft al 20 jaar hemelse feestjes vol wereldmuziek, verbinding en hoop.


Stuur jij iemand weleens een liedje? Misschien omdat je het zo’n leuk nummer vindt, of omdat je de tekst zo goed vindt passen bij de situatie van iemand. Bijvoorbeeld als de verkering uit is, of als je blij wordt van de beat. Het Christelijke liedje “Ik wens jou” is een liefdevolle wens en bemoediging in een liedje. De bandleden zingen je namelijk allemaal hartverwarmende woorden toe: ‘Een muur voor de wind en een vuur voor de kou, en jas voor de regen en een vriend dichtbij jou.’

Songtekst: Ik wens jou

Ik wens jou een dak boven je hoofd


Dat je huis een thuis mag zijn, je tafel vol met brood
Dat je rustig slapen kunt, de hele nacht
Dat de liefde van je leven op je wacht

Ik wens jou genoeg om door te gaan
Dat je rijkdom vindt, door ook van weinig te bestaan
Ik wens jou volle dagen toe en vrije tijd
Met kind’ren om je heen tot aan het eind

Een muur voor de wind
Een vuur voor de kou
Een jas voor de regen
En een vriend dichtbij jou
Een muur voor de wind
Een vuur voor de kou
Een jas voor de regen
En een vriend dichtbij jou

Ik wens jou vrede toe om wie je bent
Dat je lacht en huilt met al de mensen die je kent
Dat de liefde aan je hart vervulling geeft
In elk van de seizoenen dat je leeft

Een muur voor de wind
Een vuur voor de kou
Een jas voor de regen
En een vriend dichtbij jou
Een muur voor de wind
Een vuur voor kou
Een jas voor de regen
En een vriend dichtbij jou

Ik bescherm je voor de wind en vind voor jou een schuilplaats
In de nacht maak ik een vuur, want dan word jij niet bang
In het donker loop ik naast je als een trouwe engel
Ik ben hier, wij gaan samen, heel je leven lang


Welk liedje heeft een tekst die jou aanspreekt?

Wie zou jij een liedje willen sturen?