Beleef het!

Leef, lach, zweef…..BELEEF!


Tijdens de Firda BELEEFWEKEN volgen alle eerstejaars studenten van Mbo-college Emmeloord acht weken lang een cursus op het gebied van sport, muziek, creativiteit of cultuur. Er is een aanbod van maar liefst 32 cursussen. Misschien ontwikkel jij wel een nieuw talent of ontmoet je leuke nieuwe mensen! Kijk maar eens mee naar de video hieronder van de BELEEFWEKEN vorige schooljaren.

Ben jij al enthousiast?

BELEEF is een onderdeel van Brede Vorming bij Firda. Firda leert haar studenten de kennis en vaardigheden die nodig zijn om goede vakmensen te worden in hun beroep. Maar er is meer nodig! De samenleving vraagt ook andere dingen van (jonge) mensen. Binnen Brede vorming worden studenten bewust dat het leven breder is dan een plek waar ze moeten werken, stage lopen en geld verdienen. Bij Firda brengen we studenten de kennis, houding en vaardigheden bij die aansluiten bij de behoeften van de arbeidsmarkt, de samenleving en bij de mogelijkheden en talenten van studenten. Tijdens de BELEEFWEKEN kunnen studenten ontdekken over welke mogelijkheden en talenten zij beschikken of eventueel aansluiten bij eerdere interesses.

Hoe kan je aanmelden voor de BELEEFWEKEN?

Vanaf 28 en 29 februari starten de cursussen. Je volgt een cursus op woensdag- of donderdagmiddag van 13.45 tot 15.30 uur. Vanaf 29 januari kan jij je hiervoor inschrijven. Wie er als eerste komt, heeft natuurlijk de meeste keuze! Ga snel naar de tegel Eduarte en via het tabblad ‘inloopcolleges’ meld jij je aan voor een cursus!

Leef, lach, zweef….BELEEF!